Derrota amb bon regust

12/01/2015

El Válida sin Barreras CB Mifas, amb només 7 jugadors disponibles per culpa de les lesions, va visitar la pista de l’Unes FC Barça, líder virtual i màxim favorit a la lliga aquest passat cap de setmana.

L'UNES FC Barcelona va guanyar el Válida sin Barreras CB MIFAS per un 49 a 36.

El partit va tenir dues parts totalment diferents, la primera en la que els gironins varen portar la iniciativa en el marcador quasi sempre amb una màxima renda de 4 punts i a més amb un joc fluid en atac i tancament correcte de la zona, no deixant acostar-se als pivots contraris a la cistella. En la segona part, el Barça va començar amb una forta pressió a tota la pista. Els 2 pivots gironins tenien 3 faltes i la manca d’efectius a la banqueta per protegir els seus jugadors de les faltes i del cansament.

Malgrat això, el Barça va aconseguir que el marcador comencés a ser favorable als seus interessos i amb un parcial de (16-6) en el 3r quart. Els últims 10’ varen començar amb un (4-0), (+15) que semblava acabaria amb una derrota amplia, però el Mifas no va baixar els braços i va continuar treballant fins al final del partit demostrant que l’equip progressa favorablement i que els resultats de l’any passat contra el mateix equip (77-31) a St. Feliu i (30-78) a Girona comencen a ser història.

Aquesta setmana els gironins es desplacen a Gran Canaria per jugar un partit aplaçat contra el Sureste GC Sta. Lucia, un partit per competir de tu a tu amb un rival d’un nivell semblant. Esperem que la tornada sigui amb la victòria a la butxaca.

Comentaris