Demostració pràctica sobre l’ajut tècnic Pants up easy al SIRIUS MIFAS Girona

21/12/2016

Aquest matí i al SIRIUS MIFAS Girona, s’ha dut a terme una demostració pràctica del Pants up easy, un aparell que ajuda a les persones amb mobilitat reduïda i usuàries de cadira de rodes a apujar-se els pantalons de forma autònoma.

Gemma Oliver, Terapeuta Ocupacional del SIRIUS MIFAS Girona – Grup MIFAS, ha explicat aquest matí com funciona el nou ajut tècnic Pants Up Easy, un aparell que ajuda a les persones amb mobilitat reduïda i usuàries de cadira de rodes a apujar-se els pantalons de forma autònoma. Prop de 15 persones amb lesió medul·lar han pogut provar l’aparell facilitat per l’empresa Adom, especialitzada en accessibilitat i adaptació.

L’objectiu d’aquesta sessió pràctica ha estat que les persones assistents poguessin provar de primera mà l’aparell per veure si els pot facilitar el seu dia a dia i millorar la seva qualitat de vida.

SIRIUS MIFAS Girona és el Centre per a l’Autonomia Personal de referència a la demarcació de Girona que ofereix de forma gratuïta informació i assessorament de l’autonomia personal de productes de suport, comunicació i accessibilitat.

El seu objectiu és informar i assessorar sobre solucions per millorar l’autonomia de les persones amb limitacions funcionals.

Comentaris