Convocatòria oberta per participar a “Artist on the web”

16/08/2022
MIFAS

El projecte es destina a donar suport a artistes amb discapacitat per adquirir competències en la preparació d’una oferta artística i la seva presentació a Internet.

El sector cultural i creatiu ha sentit els efectes de la COVID-19 amb les restriccions, tancament de teatres, sales de concert, tallers d’art, entre d’altres. Per tant, un grup d’artistes, necessiten nous coneixements sobre com adaptar i transferir les seves activitats a Internet, des de la preparació del material fins al servei tècnic i la seva promoció.

L’objectiu és oferir solucions per crear oportunitats i que aquest col·lectiu sigui creatiu en la nova realitat.

Així doncs, la resposta a aquesta problemàtica és el projecte “Artist on the Web", i es destina sobretot a donar suport a artistes amb discapacitat per adquirir competències en la preparació d’una oferta artística i la seva presentació a Internet, és a dir, la preparació del material, el seu processament amb un programa adequat a cada material i la integració a la web, i per últim la promoció i el màrqueting.

S’organitzaran tres sessions de formació a: Centre Cultural Wroclaw-Zachód (Polònia), Idea Associació Cultural (Catalunya), Libera Università Europea della Terza Età della Campania (Itàlia).

Presencialment hi participaran 3 artistes amb discapacitat i les persones acompanyants, tot i que també es podrà participar de manera online a cadascuna de les formacions.

Període d’inscripció:

El període d’inscripció comença el dia 11/08/2022 a les 13:00 i finalitza l’01/09/2022 a les 13:59 hores.

Com presentar la teva candidatura:

Les persones interessades a participar en el procés de selecció han de presentar la candidatura a info@ideagc.com

Per a més informació: http://www.ideagc.com/ca/convocatoria-para-participar-en-artist-on-the-web/

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

00:35