Conferència “La EM no em para”, amb l’Agna Egea

14/05/2018

Una conferència que té com a objectiu ajudar a totes aquelles persones afectades per l’esclerosi múltiple a tenir optimisme i no deixar de lluitar.

Amb motiu del Dia Mundial de l'Esclerosi Múltiple, el dia 1 de juny a les 11:00h organitzem, al Centre d’Atenció Integral MIFAS, la conferència “La EM no em para” amb l’Agna Egea, integradora social i esportista que, als 15 anys, li van detectar esclerosi múltiple, una malaltia degenerativa, crònica i autoimmune del sistema nerviós que afecta al cervell i la medul·la, i que actualment tenen més de 5 milions de persones a tot el món. 

L’arribada del nou tractament va ser el punt d’inflexió en la vida de l’Agna i llavors el seu cap va fer com una mena de “clic”. Va decidir que l’esport seria un suport per a la lluita d’aquesta malaltia i les davallades emocionals.

Amb el seu lema “La EM no em para” va posar en marxa al 2017, juntament amb GAEM (Grup d’Afectats d’Esclerosi Múltiple), la primera iniciativa solidària, amb la qual des de maig i fins a finals d’any havia de córrer diferents curses per recaptar fons per la Fundació GEM i la investigació biomèdica, donant suport a projectes que ajuden a les persones afectades a millorar la seva qualitat de vida i estar més a prop de la cura.

En aquesta conferència ens explicarà la seva història de superació com escleròtica, les motivacions i totes les experiències viscudes fins ara amb l’objectiu d’ajudar i animar  a totes aquelles persones que estiguin passant per la mateixa situació, a seguir lluitant amb optimisme. Tanmateix, l’acompanyarà un expert en psiconeuroimmunologia, Joan Garcia, una ciència que pot ajudar a tractar diferents problemes de salut amb un bon assessorament de canvi d’hàbits com, per exemple, en la nutrició i l’esport.

És una bona oportunitat per compartir experiències i aportar coneixements, per tant, us recomanem que hi assistiu!

Jornada gratuïta | Places limitades

DIA: Divendres 1 de juny
HORA: 11:00h
LLOC: Centre d’Atenció Integral MIFAS| Carrer Empúries, 31 | 17005 Girona

Inscriu-te aquí o bé:

Contacta amb:

Oficines centrals de MIFAS
Sara Devesa / Alexandra Alfonso
972 41 40 41
sdevesa@mifas.com / aalfonso@mifas.com
www.mifas.com