Conferència “L’aventura de rodar pel món”

15/03/2018

Es pot viatjar sol amb cadira de rodes? Cal que tot estigui adaptat? Cal reservar un viatge organitzat a través d’una agència o es pot improvisar? Quin mètode de transport és el més adient? Cal disposar de molts diners?

Aquestes i d’altres qüestions les resoldrà en Manu Heras, a la Conferència “L’aventura de rodar pel món”, que durem a terme el dia 6 d’abril de 10h a 12h al Centre d’Atenció Integral MIFAS.

En Manu Heras és soci de MIFAS, amb una lesió medul·lar completa, usuari de cadira de rodes i un viatger intrèpid. Ha viatjat per diferents països accessibles i no tant accessibles: part d’Europa, Austràlia, Sud Amèrica, Canadà, Tailàndia i Malàisia entre d’altres i compta amb un munt d’experiències i vivències personals.  Ha recorregut gairebé tot el món i ho ha fet d’una manera molt peculiar, de vegades en hotels convencionals però moltes d’altres amb tan sols una motxilla i una tenda de campanya o amb una furgoneta adaptada.

En Manu ens explicarà com viatja, del per què va començar a viatjar, les seves pors, com les va vèncer, com s’informa abans de començar un viatge, on dorm, com ho fa si no hi ha bany adaptat, les limitacions que s’ha trobat en els seus viatges i com les ha superat.

En Manu és la prova de que les barreres hi són per trencar-les!

Conferència gratuïta | Places limitades

Inscriu-te aquí o al 972 41 40 41 (Sara Devesa)


DIA: 6 d’abril de 2018
HORA: de 10:00h a 12:00h
LLOC: Centre d’Atenció Integral MIFAS | Carrer Empúries, 31 | 17005 Girona