Coneixes el nostre Centre per a l’Autonomia Personal SIRIUS MIFAS Girona?

26/01/2017

Si necessites assessorament gratuït sobre solucions personalitzades, productes de suport i recursos disponibles per millorar l'autonomia personal i l'accessibilitat a l'entorn, vine al nostre SIRIUS i t’informarem. Demana cita prèvia al 972 41 40 41.

El SIRIUS MIFAS Girona és un Centre per a l’Autonomia Personal que ofereix, gratuïtament, informació i assessorament per a l’autonomia personal i l’accessibilitat de l’entorn, que depèn de la Generalitat de Catalunya.

S’adreça a les persones amb discapacitat, gent gran i els seus familiars i/o curadors.  També a les entitats del tercer sector, col·lectius professionals i estudiants relacionats amb el camp de la discapacitat.

Tipus d’assessorament:

  • Accessibilitat a l’entorn: assessorament per a la supressió de les barreres d’accés i de l’interior de l’habitatge i informació sobre la normativa d’accessibilitat.
  • Productes de suport: assessorament sobre mobiliari i l’adequació de l’entorn, productes per a la higiene, vestit, alimentació, transferències i mobilitat.
  • Tècniques de comunicació: assessorament, valoració i demostracions d’accés alternatiu a l’ordinador.

Disposem d’una exposició permanent amb productes de suport, solucions d’entorns accessibles, productes per a la comunicació i l’accés a l’ordinador i tecnologia dirigida a la discapacitat.

SIRIUS MIFAS
Carrer Empúries, 31 baixos
17005 Girona
T. 972 41 40 41 | sirius.girona@mifas.cat
Horari: dimarts de 9h  a 17:30h | dimecres de 15h a 18h

Atenció personalitzada amb cita prèvia.

Comentaris