CONCURS INFANTIL | Dibuixa un personatge de Sant Jordi amb discapacitat

16/03/2021
MIFAS

T'imagines que Sant Jordi o la princesa tinguessin una discapacitat física? O el drac!? Com te’ls imagines, com els dibuixaries? Participa el nostre concurs i guanya un conte de El Gran Circ Iris i una sessió de sensibilització amb la teva classe!

Aquest any, volem celebrar un Sant Jordi ben especial. T’animes a participar al nostre concurs? Volem que nens i nenes, d’entre 4 i 10 anys, feu un dibuix del vostre personatge de Sant Jordi preferit, però amb una particularitat diferent del que ens han ensenyat fins ara, que el personatge tingui una discapacitat física.

El teu dibuix té premi!

Siguis de la població que siguis, podràs guanyar un exemplar del conte inclusiu El Gran Circ Iris, de l’autora Berni Pajdak, on el protagonista és un nen amb discapacitat física i a més, si la teva escola és de la demarcació de Girona, guanyaràs també una sessió de sensibilització organitzada per Grup MIFAS amb la teva classe. Nosaltres portem les cadires de rodes i vosaltres gaudiu de l’activitat.

La persona guanyadora de cada categoria aconseguirà un exemplar del conte + una *sessió de sensibilització per a la seva classe. (*només escoles de la demarcació de Girona).

Categories

De 4 a 6 anys (categoria 1)
De 7 a 10 anys (categoria 2)

Quin és el nostre objectiu?

Volem que des de ben petits, els infants coneguin que al món les diferències són positives, que la inclusió dels alumnes amb discapacitat als centres educatius no és només que a l’aula hi hagi un infant amb discapacitat, sinó que pretenem que la discapacitat sigui un valor afegit dins les aules. Volem transformar la societat, que sigui més amable i amb una visió que no hi entengui de barreres, ni arquitectòniques ni socials. Ens ajudes?

Com pots participar al concurs?

  • Fes un dibuix
  • Tècnica de dibuix lliure.
  • Format A4 vertical

Envia'ns-el per:

Mail:  mifas@mifas.com
Whatsapp: 650 09 36 34

Amb les teves dades:

Nom, cognoms i edat

Dades del pare, mare o tutor/a:

Nom, cognoms, email i telèfon.

Si hi participes des de l’escola i vols que vinguem a fer una activitat de sensibilització al teu centre educatiu, necessitem les dades del teu tutor o tutora de curs:

Nom, cognoms, nom del centre, població, email i telèfon.

Resolució del concurs:

23 d’abril de 2021, a les 10:00h. (s’acceptaran dibuixos fins a les 23:59h del 22 d’abril de 2021).

Consulta les bases del Concurs

Informació addicional

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

02:21