Comença la 4a edició del Curs d’Agent Cívic de MIFAS

19/09/2017

Ahir va començar un nou curs d’Agent Cívic per a persones amb discapacitat física a les Aules de Formació de la Fundació MIFAS ubicades al barri de Montilivi.

Aquesta és la quarta edició del curs que s’emmarca dins dels “Proyectos Impulso” de Banc Popular, una iniciativa que s’engloba dins de la política de Responsabilitat Corporativa d’aquesta entitat bancària i que en aquest cas estaven dedicats a projectes que potenciïn la integració laboral de persones amb discapacitat.

L’objectiu del curs és que l’alumnat aprengui els coneixements necessaris per dur a terme les tasques d’Agent Cívic, així com tasques d’informació, sensibilització i promoció d’actituds cíviques per tal de promoure hàbits de civisme i convivència a l'espai públic, feina que a més d’ajudar a la integració laboral, afavoreix la integració social dels participants.

El temari del curs  s’ha enfocat de manera que, a part de l’ocupació d’agent cívic/a també adquireixin els coneixements i les habilitats comunicatives bàsiques per optar a feines d’atenció i informació.