Celebrem una Jornada de Portes obertes de pàdel adaptat

02/05/2017

Aquest dissabte 29 d’abril, un grup de persones amb discapacitat han celebrat una jornada de portes obertes de pàdel adaptat al Club Indoor Begur, organitzada per Grup MIFAS i el Club Esportiu Padelmaniadap.

La jornada que era gratuïta, estava oberta a totes aquelles persones amb discapacitat física que volguessin provar el pàdel adaptat en unes instal·lacions totalment accessibles. Gràcies a la col·laboració del Club Esportiu Padelmaniadap es van realitzar diferents torns amb sessions dirigides per tal d’ensenyar les nocions bàsiques d’aquest esport.

Aquesta ha estat una experiència pionera a les comarques de Girona i el seu objectiu és, per una banda animar a les persones amb discapacitat física a que provin aquest esport i per l’altra fomentar la pràctica de l’activitat esportiva de manera regular entre les persones amb discapacitat.

Des d’aquí donem les gràcies al Club Indoor Begur, al Club Esportiu Padelmaiadap per la seva participació i predisposició durant la jornada i a Válida sin barreras per la seva col·laboració amb l’aportació d’una bossa regal per a cada participant.