Celebrem la II Jornada Tècnica sobre solucions per a l’Accessibilitat, Normativa i Subvencions

07/03/2019
MIFAS

Avui dijous 7 de març, una cinquantena de persones han assistit a la II Jornada Tècnica sobre solucions per a l’accessibilitat, normativa i subvencions, organitzada per ECOM, MIFAS i Válida sin barreras, a la seu central del Grup MIFAS.

La jornada s’ha dirigit a administradors de finques, terapeutes ocupacionals, arquitectes, aparelladors, interioristes, estudiants i particulars amb l’objectiu d’apropar als assistents les ajudes tècniques que hi ha al mercat per millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat, donar a conèixer quines són les normatives que regulen la instal·lació d’aquestes solucions per a la supressió de barreres arquitectòniques (tant per a espais públics com privats) i informar sobre les subvencions que estan disponibles per a la instal·lació de cadires puja escales, plataformes salva escales i elevadors de curt recorregut.

La presentació de la jornada ha estat a càrrec de l’Anna M. Guillén, vicepresidenta de MIFAS qui ha donat pas a Marià Santiago, assessor tècnic especialitzat en solucions per  a l’accessibilitat, de l’empresa Válida sin barreras. Santiago ha fet èmfasi en la importància de l’accessibilitat universal per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional i la seva inclusió en la societat.  S’han presentat les darreres novetats d’ajudes tècniques per  a la supressió de barreres arquitectòniques.

A continuació, Ruben Domínguez,  arquitecte i tècnic d’accessibilitat d’ECOM ha presentat l’apartat de normatives i subvencions destinades també  a la supressió de barreres i a la millora de l’accessibilitat de l’entorn tant públic com privat.

Una jornada que ha servit per resoldre dubtes dels assistents que s’han mostrat molt participatius i posar en comú els problemes amb què es troben en el seu dia a dia en matèria d’accessibilitat.

Aquesta ha estat la segona edició d’aquestes jornades. La primera, es va celebrar l’any passat a Barcelona, al Centre per a l’Autonomia Personal SIRIUS.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

19:36