Celebrem el Dia Internacional del Voluntari de Telefónica a MIFAS

06/10/2017

Durant la jornada les persones voluntàries de Telefònica han participat en una competició de Boccia organitzada al Centre Ocupacional de MIFAS a Riudellots de la Selva.

Avui divendres 6 d’octubre i, en motiu del Dia Internacional del Voluntari de Telefónica, treballadors i treballadores d’aquesta empresa han participat de forma voluntària en una activitat organitzada pel Centre Ocupacional de MIFAS a Riudellots de la Selva.

En concret, 15 persones voluntàries han participat en una competició de boccia amb persones amb discapacitat física.  D’entre moltes de les accions que han realitzat, destaquem les tasques de preparar els camps a  la pista exterior del centre, participar en diversos jocs de psicomotricitat, fer acompanyament a les persones jugadores amb la funció de motivar i animar l’activitat entre d’altres. Els ha acompanyat el nostre company i esportista de boccia Vasile Agache.

Aquesta acció s’emmarca dins del Programa de Voluntaris de Telefónica, un programa que Fundación Telefónica organitza de forma anual amb l’objectiu de promoure l’activitat social entre les seves persones treballadores, per tal que aportin el seu temps, els seus coneixements i la seva il·lusió en benefici de la comunitat.

La jornada ha estat molt positiva i enriquidora per a tots en la que s'han promogut les relacions socials, el treball en equip i la cooperació.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

14:21