CB MIFAS passa a formar part del bàsquet Girona amb l’objectiu de normalitzar el BCR

21/10/2021
MIFAS

Ambdues entitats surten beneficioses de l’acord amb l’objectiu comú de fomentar aquesta branca del bàsquet a la demarcació. El club promourà conferències i dinàmiques pel territori per apropar la pràctica del bàsquet en cadira de rodes.

Aquest mes d’octubre, el Bàsquet Girona i CB MIFAS han signat un acord perquè el CB MIFAS passi a formar part del club gironí presidit per Marc Gasol.  Avui s'ha fet oficial en roda de premsa en què hi han estat presents Xevi Gasau, director del Bàsquet Girona i Albert Carbonell, president de Grup MIFAS. 

Ambdues entitats surten beneficioses de l’acord amb l’objectiu comú de fomentar aquesta branca del bàsquet a la demarcació. En aquesta línia, el club promourà conferències i dinàmiques pel territori per apropar la pràctica del bàsquet en cadira de rodes.

Aquesta decisió ha estat molt meditada per MIFAS, ja que fa 41 anys que l’Associació té l’equip de bàsquet en cadira de rodes que competeix a la màxima categoria estatal. Al llarg de tots aquests anys, l’equip només s’ha apartat de les competicions dues temporades, la del 2015-2016 per falta de jugadors i la 2019-2020 per la pandèmia de la COVID19.

Finalment, i després de 41 anys d’història amb l’equip de bàsquet, MIFAS considera aquest esport, no com una activitat terapèutica com en els seus inicis, sinó un esport que aposta per la plena integració i sobretot per la normalització i això només es pot aconseguir al 100% si el CB MIFAS passa a formar part d’un club de bàsquet de peu.

Per altra banda, MIFAS no té l’estructura que pot tenir un equip esportiu de la categoria del Bàsquet Girona. MIFAS ha arribat al seu topall i necessita que un club amb la trajectòria del Bàsquet Girona pugui gestionar i integrar l’equip, un equip que mantindrà tots els seus jugadors i equip tècnic i continuarà disputant a la 2a divisió de la Lliga Estatal, a la Lliga Catalana i la Copa Catalana.

Aquest traspàs ve donat per la bona relació que hi ha entre els dos clubs que porten molts anys establint diferents col·laboracions i després de diverses reunions s’ha arribat a aquest acord.

El traspàs serà ja per aquesta temporada 2021-2022 en què el CB MIFAS passarà a formar part del Bàsquet Girona amb tot el suport necessari per part de MIFAS.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

23:42