Carlos Bermúdez renova com a entrenador del Válida sin barreras CB MIFAS

27/08/2014

Carlos Bermúdez Barros continuarà com a entrenador del Válida sin barreras CB MIFAS una temporada més, després de l’acord signat ahir, 26 d’agost, a la seu de MIFAS per a la seva renovació.

Carlos tornarà a dirigir al conjunt gironí que disputa a la 1a Divisió Grup Est de la Lliga Nacional Espanyola i la Lliga Catalana de bàsquet amb cadira de rodes. Un cop consolidat l’equip a la ciutat de Girona, aquest any l’objectiu és seguir millorant el joc i aconseguir fer de Fontajau una pista inexpugnable.

Bermúdez compta amb una dilatada experiència en el món del bàsquet amb cadira de rodes ja que des del 1994 està vinculat al CB MIFAS, primer com a jugador i després com a entrenador en diverses etapes.

En aquesta última etapa, Bermúdez va agafar les regnes de l’equip al final de la temporada 2012-2013, quan es va produir un canvi a la direcció esportiva. Des de llavors, ha encapçalat la remodelació de la plantilla i el trasllat a Girona.

Un cop tancada la renovació de Bermúdez, el següent pas és continuar amb la configuració de la plantilla i les línies d’actuació de cara a la nova temporada que s’inicia amb un partit a casa contra el SIFU CEM CB Hospitalet, el dia 9 de novembre.

Comentaris