Canvis en els codis del carnet de conduir

08/11/2016

La Direcció General de Trànsit està efectuant tot un seguit de canvis en els codis del carnet de conduir i que afecten a totes aquelles persones que condueixen amb una adaptació al seu vehicle.

T’has fixat alguna vegada que en el carnet de conduir hi ha uns codis numèrics?  Saps què vol dir cadascun d’ells? Cada carnet de conduir està associat a una persona, i per tant, cada carnet expedit per la Direcció General de Trànsit serveix per oferir informació tant pel que fa a les limitacions com a les característiques de cada conductor.

La Direcció General de Trànsit està modificant els codis del carnet de conduir que afecten directament a les persones que condueixen amb una adaptació. Així doncs, totes les persones que s’hagin de renovar el carnet de conduir, s’hauran de personar a les oficines de Trànsit per validar els nous codis.

Des de MIFAS recomanem iniciar el procés de renovació del carnet amb antelació, ja que la data de caducitat és manté i actualment hi ha llista d’espera de 15 dies per ser atesos a la Direcció General de Trànsit.

Per més informació podeu trucar al número 972 20 29 50 DGT de Girona o bé a jptgi@dgt.es. Per demanar cita prèvia s’ha d’entrar a www.dgt.es o bé trucar al 060.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

02:33