Campanyes de sensibilització als centres educatius de Palafrugell

04/08/2016

L’Ajuntament de Palafrugell ha concedit una subvenció a l’Associació MIFAS per tal que nens i nenes dels centres educatius del municipi participin en campanyes de sensibilització sobre discapacitat física.

Amb la partida econòmica que l’ajuntament ha atorgat a la nostra entitat, els centres educatius del municipi de Palafrugell, podran gaudir se sessions de sensibilització sobre discapacitat física de forma gratuïta.

Aquestes sessions formen part d’una campanya que engloba diferents accions depenent de l’edat de l’alumnat i que té com a objectiu donar a conèixer els diferents àmbits de la diversitat funcional i les seves conseqüències en la vida diària.  

Del gener fins a dia d’avui, MIFAS ja ha realitzat 11 sessions de sensibilització a les escoles de Palafrugell, 4 gimcanes inclusives per descobrir les dificultats de viure amb una discapacitat física, usant una cadira de rodes i a través del joc i 7 jornades d’esport en cadira de rodes  en què s’han explicat els diferents esports adaptats i s’ha jugat un partit de bàsquet.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

02:28