Busquem voluntaris/es per portar un nen amb discapacitat a l’Escoleta de MIFAS

15/02/2017

Des de MIFAS fem una crida per trobar persones voluntàries que puguin acompanyar un nen amb discapacitat als entrenaments de l’Escoleta de MIFAS, els divendres de 16h a 19:30h al Pavelló de Fontajau.

El nen assisteix a les activitats esportives que es realitzen a l’Escoleta de MIFAS a Fontajau però no té mitjans per desplaçar-se des de casa seva fins el Pavelló de Fontajau.

És per aquest motiu que, fem una crida per trobar persones voluntàries que puguin fer el servei de portar-lo a Fontajau i tornar-lo a casa seva després de l’activitat.

Des de MIFAS facilitarem el vehicle adaptat per tal de poder fer els desplaçaments pertinents així com donarem d’alta a les persones voluntàries al Servei de Voluntariat de l’entitat, amb la corresponent assegurança que ofereix cobertura davant de qualsevol incidència.

La durada del voluntariat és des del 17 de març i fins al mes de juny de 2017, un divendres al mes de 16h a 19:30h. Actualment ja comptem amb la col·laboració de tres persones voluntàries però volem ampliar el número per organitzar un calendari per torns.

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb Sara Devesa al 972 41 40 41 o bé a sdevesa@mifas.com

Sobre l’Escoleta de MIFAS

Recordem que l’Escoleta s’adreça a nens i nenes amb discapacitat d’a partir de 8 anys que vulguin practicar un esport, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels menors i omplir el buit d’esport adaptat per a infants a la demarcació de Girona.

S’hi poden practicar diversos esports adaptats depenent del nombre d’inscrits, de la demanda i del tipus de discapacitat de cada nen/a. Per dur-ho a terme es disposa de professionals qualificats en l’àmbit esportiu i de lleure amb una dilatada experiència en l’esport adaptat.  L’objectiu és que l’infant pugui provar diferents disciplines i encaminar-lo cap el que li agradi més.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

14:33