Busquem un/a voluntari/a per portar un nen amb discapacitat a l’Escoleta de MIFAS

04/02/2016

Un nen amb discapacitat física, usuari de cadira de rodes elèctrica i de Girona, necessita una persona que l’acompanyi, tots els divendres de 16h a 19h, a l’Escola d'Esport Adaptat de MIFAS a Fontajau, vols ser tu?

El nen vol assistir a les activitats esportives que es realitzen a l’Escoleta de MIFAS a Fontajau però no té mitjans per desplaçar-se des de casa seva fins el Pavelló de Fontajau. És per aquest motiu que, des de MIFAS, fem una crida per trobar una persona voluntària que pugui fer el servei de portar-lo a Fontajau i tornar-lo a casa seva després de l’activitat.

Des de MIFAS facilitarem el vehicle adaptat per tal de poder fer els desplaçaments pertinents així com donarem d’alta a la persona voluntària al Servei de Voluntariat de l’entitat, amb la corresponent assegurança que ofereix cobertura davant de qualsevol incidència.

La durada del voluntariat seria des d’ara mateix fins el mes de junytots els divendres de 16h a 19h amb el compromís de fer-ho sense interrupció.  En el cas que hi hagués més d’un voluntari, es faria un calendari per torns.

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb Sara Devesa al 972 41 40 41 o bé a sdevesa@mifas.com

Sobre l’Escoleta de MIFAS
Recordem que l’Escoleta s’adreça a nens i nenes amb discapacitat d’a partir de 8 anys que vulguin practicar un esport, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels menors i omplir el buit d’esport adaptat per a infants a la demarcació de Girona.

S’hi poden practicar diversos esports adaptats depenent del nombre d’inscrits, de la demanda i del tipus de discapacitat de cada nen/a. Per dur-ho a terme es disposa de professionals qualificats en l’àmbit esportiu i de lleure amb una dilatada experiència en l’esport adaptat.  L’objectiu és que l’infant pugui provar diferents disciplines i encaminar-lo cap el que li agradi més.

 

Comentaris