Bellsolà col·labora amb el Centre Ocupacional de MIFAS de Riudellots de la Selva

24/12/2013

Per sisena vegada consecutiva, Bellsolà ha dut a terme la campanya Bellsolà Solidària, una campanya que permet de manera voluntària contribuir a una causa solidària des d’una vessant econòmica.

Enguany, el Grup MIFAS ha estat l’entitat escollida pel Comitè d’Empresa de Fàbrica. En concret els diners recaptats es destinaran íntegrament a les activitats que es duen a terme en el Centre Ocupacional que MIFAS gestiona a la localitat de Riudellots de la Selva i que està adreçat a persones amb grans discapacitats físiques.

Jordi Solé, Director de Gestió de Persones i Organització de Bellsolà, ha fet entrega del taló a Albert Carbonell, vicepresident de MIFAS, que ha agraït molt sincerament que una empresa gironina tan important com Bellsolà hagi apostat, una vegada més, per ajudar a una entitat social del propi territori.

Recordem que l’import del taló esdevé de la recaptació obtinguda del sorteig de Nadal, de les aportacions individuals i voluntàries dels treballadors/es i dels clients de les botigues de Bellsolà i del donatiu de l’import del lot de Nadal que l’empresa regala també a cada treballador/a.

A la foto, Jordi Solé fent entrega del taló a Albert Carbonell.

 

Comentaris