Avui fa 35 anys que MIFAS inaugurà la seva seu central al carrer Empúries de Girona

26/04/2018

Des de l’any 1983, a MIFAS hem plantejat diversos propòsits i, a dia d’avui, ens hem reinventat inaugurant la Unitat de Salut i Esport amb el projecte Activa’t.

Tal dia com avui, al 1983, a MIFAS vam inaugurar la nostra seu al carrer Empúries de Girona amb la intenció de disposar d’un espai físic on es pogués revitalitzar el moviment associatiu a favor del col·lectiu de persones amb discapacitat física.

Des de llavors, MIFAS ha anat creant diversos projectes i serveis que poc a poc s’han consolidat amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida del col·lectiu i oferir noves oportunitats tant a nivell social com laboral.

A més, al gener de 2018, el local s’ha reinventat per acollir-hi un Centre d’Atenció Integral. En aquest centre, s’hi ofereix un servei d’assessorament tècnic a través del SIRIUS de la Generalitat de Catalunya, s’hi fan xerrades i conferències adreçades a les persones associades a l’entitat, famílies i professionals i, com a novetat, s’ha obert la Unitat de Salut i Esport on, a través del projecte Activa’t, les persones amb mobilitat reduïda poden practicar exercici físic amb l’atenció i assessorament d’una entrenadora personal graduada en Ciències de l’Activitat Física i de l’esport.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

00:41