Avui ens han presentat el Dispositiu Mowoot al Centre d’Atenció Integral MIFAS

23/05/2018

La Dra. Immaculada Herrero afirma que amb aquest dispositiu hi ha solucions no invasives, basades en el massatge abdominal, que faciliten la vida diària de les persones que pateixen restrenyiment crònic.

Aquest matí, una quinzena de professionals del sector socio sanitari, persones amb discapacitat i familiars han assistit a la “Presentació del Dispositiu Mowoot - La solució al restrenyiment crònic”, al Centre d’Atenció Integral MIFAS, i de la mà de Immaculada Herrero, doctora en Ciències Biològiques del Departament de Medicina.

Ha resultat una jornada molt interessant, on ens han explicat els beneficis d’aquest dispositiu amb un cinturó integrat que funciona amb tecnologia pneumàtica, i que produeix el massatge abdominal. A més, és un aparell que no presenta cap efecte secundari, motiu pel qual és aconsellable per a qualsevol persona afectada pel restrenyiment crònic.

Les persones associades de MIFAS disposen d’un 10% de descompte en la compra online d’aquest dispositiu entrant a www.mowoot.com i introduint el codi “MIFAS”.

Per més informació truqueu al 93 510 66 53