Arriba la V Edició del No Límits Barcelona!

29/08/2018

El 29 de setembre es recorreran els carrers de Barcelona amb el principal objectiu de promoure l’esport inclusiu i el respecte pel medi ambient.

El 29 de setembre els carrers de Barcelona s’ompliran de persones compromeses amb l’esport inclusiu i el medi ambient. Fa quatre anys que ECOM organitza aquest esdeveniment juntament amb RallyClassic.

Es realitzaran diverses activitats, entre les quals hi haurà una prova automobilística d’orientació i estratègia en què poden participar conductors i conductores amb discapacitat. Tanmateix, es podrà fer el recorregut amb vehicles ecològics per fomentar el respecte pel medi ambient. El punt de trobada serà el Village que hi haurà instal·lat al Moll de la Marina de Barcelona.

Tot i així, el No Límits Barcelona té un enfocament familiar i festiu, i és per aquest motiu que durant tot el matí al Village (punt de sortida i arribada dels vehicles) hi haurà diferents activitats lúdiques dirigides a tots els públics, i una exposició d’estands d’empreses que ofereixen ajuts tècnics per afavorir l’autonomia personal de les persones amb discapacitat, així com empreses del sector del motor i del vehicle elèctric.

Participar és molt fàcil! Només s’ha d’omplir el següent formulari (per a les persones d’entitats federades és gratuït).

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ – Data límit 15 de setembre
(Inclou esmorzar i dinar per a dues persones – pilot conductor/a i copilot)

Horari:

9.30 – 10.00 h. Arribada dels equips, entrada al Parc Tancat i esmorzar
9.45 – 10.35 h. Verificacions i lliurament de documentació
10.45 h. Briefing de benvinguda
11.01 h Sortida
14.00 h Arribada, dinar i concert
15.15 h. Lliurament dels trofeus
15.30 h. Obertura del Parc Tancat

 Anima’t i participa! 

images.png   

Comentaris