Arriba la 4a Edició de la Setmana del Voluntariat a Girona

18/05/2018

Podeu participar en la Setmana del Voluntariat, del 21 al 25 de maig, on la FCVS convertirà la ciutat de Girona en un punt de visibilitat de la tasca de les entitats del territori.

La Federació Catalana de Voluntariat Social posa en marxa la 4a edició de la Setmana del Voluntariat a Girona des del 21 fins al 25 de maig, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona.

L’objectiu primordial és donar visibilitat i reconeixement a la tasca que es duu a terme durant tot l’any, ja que moltes vegades passa desapercebuda. Tanmateix, es pretén convertir la ciutat en un punt de trobada entre totes les entitats gironines i viure una setmana festiva.

La Setmana del Voluntariat ofereix diferents activitats, algunes dissenyades específicament per aquestes dates. Cinefòrums, caminades, conferències, jornades de portes obertes i el lliurament de Premis del 9è Concurs de Relats, seran algunes que ompliran Girona perquè es visqui de prop el món del voluntariat. A més, tots els actes estaran oberts al públic i la majoria seran gratuïts.

Voleu participar? Només heu de trucar al 972 22 79 11 o enviar un correu electrònic a girona@voluntaris.cat