Anna M. Constanseu dóna part dels beneficis obtinguts al Mercat de l’Art a l’Associació MIFAS

10/11/2015

Anna M. Constanseu, pintora i comissària de la Ruta de l’Art de Castelló d’Empúries, ha fet entrega del donatiu que anualment fa a l’Associació MIFAS, resultat dels guanys obtinguts del Mercat d’Art d’aquesta 8a edició de la Ruta de l’Art.

La pintora, molt sensibilitzada amb la problemàtica de les persones amb discapacitat física ja fa 4 anys que col·labora amb l’entitat gironina.

Albert Carbonell, president de MIFAS, ha agraït molt aquesta col·laboració i ha explicat que els diners es destinaran a l’esport per a persones amb discapacitat física. Ha destacat que enguany, MIFAS ha obert una escoleta per a nens i  nenes amb discapacitat de la demarcació de Girona i que per tant, part dels diners es destinaran perquè els infants puguin practicar un esport.

El Mercat d’Art de la Ruta de l’Art és un aparador dels artistes que participen a la Ruta i els permet vendre obra petita a preus molt assequibles. Una part dels beneficis d’aquestes vendes són per cobrir les despeses dels participants mentre que un tant per cent dels guanys es destinen a una entitat sense ànim de lucre, en aquest cas MIFAS.

MIFAS rep 540 euros del mercat d’art de la Ruta de l’Art. EmpordàTV

Comentaris