Amplifon i MIFAS firmen un acord de col·laboració per promoure accions de solidaritat i benestar

21/01/2020
MIFAS

Socis de MIFAS, familiars directes i persones treballadores de l’entitat gaudiran de tot un seguit de beneficis per a la salut auditiva.

Amplifon, líder en el sector de la correcció auditiva i MIFAS han firmat un acord de col·laboració per oferir als socis de l’entitat, familiars i treballadors, beneficis per a la seva salut auditiva.

Amb l’acord, Amplifon ofereix tot un seguit d’ajudes i avantatges per millorar la salut auditiva de les persones amb discapacitat, els seus familiars directes i les persones treballadores de l’entitat. Per fer-ho possible, Amplifon i MIFAS treballaran de forma conjunta per tal que, quan un professional de MIFAS detecti una persona amb pèrdua d’audició pugui derivar-la a Amplifon i fer-li un estudi auditiu gratuït.

A banda, aquestes podran beneficiar-se també de subvencions en audiòfons, piles gratuïtes, descomptes en sistemes de comunicació, protecció auditiva, motlles, reparacions i descomptes en implants coclears, a més d’un sistema personalitzat de finançament.

Les persones titulars del carnet Amic de MIFAS també podran beneficiar-se de tots aquests avantatges que poden consultar-se aquí.

Sobre Amplifon i GAES

Amplifon, líder global en el mercat minorista de l'audició, permet a les persones redescobrir totes les emocions del so. Els prop de 16.000 empleats de Amplifon a tot el món s'esforcen diàriament per comprendre les necessitats úniques de cada client, oferint productes i serveis exclusius, innovadors i altament personalitzats per garantir que tothom disposi de la millor solució possible i d'una experiència de la màxima qualitat. Amplifon opera a través d'una xarxa de prop de 11.000 punts de venda en 28 països i 5 continents. Per a més informació sobre la companyia, visiteu: www.amplifon.com/corporate.

GAES, una marca Amplifon, és líder en solucions auditives i es dedica a proporcionar solucions personalitzades a les persones amb problemes d'audició, a través d'una xarxa de més de 750 centres a Espanya.