Ampliem serveis al Centre de Salut i Esport MIFAS Active

12/03/2020
MIFAS

A partir d’aquest mes de març, el centre estrena nous serveis d’atenció integral adreçats a persones amb afectacions físiques d’origen divers (lesions medul·lars i cerebrals, malalties degeneratives i congènites, ictus, Parkinson, paràlisi cerebral..)

A finals del 2017, MIFAS va posar en funcionament un Centre de Salut i Esport per a persones amb discapacitat al Barri de Sant Narcís de Girona, concretament, al carrer Empúries, 31, on antigament tenia la seu central.

En aquell moment, atenent les necessitats del col·lectiu i amb l’objectiu d’oferir més serveis, es va posar en funcionament un gimnàs especialitzat per a persones amb afectacions físiques d’origen divers. Dos anys després, el gimnàs compta amb una borsa de clients que tenen un mateix objectiu, restituir, minimitzar i/o compensar, en la mesura del possible, els dèficits funcionals que apareixen com a conseqüència d’una lesió o malaltia. L’educadora física esportiva fa una valoració inicial de la persona i dissenya un pla de treball personalitzat en funció dels objectius de cada persona.

Ara i des d’aquest mes de març, el centre amplia serveis convertint-se en un Centre de Salut i Esport especialista en l’àmbit de la discapacitat.

Per una banda, s’ofereix l’opció de fer gimnàs des de casa amb rutines personalitzades i sota la supervisió de l’Educadora Física Esportiva. També Aquateràpia amb grups reduïts, servei d’Atenció Psicològica, Integració Funcional, Fisioteràpia, Assessorament a mestres d’educació física que tinguin alumnes amb discapacitat i es posa en marxa el servei Guanya Autonomia! un servei format per tres professionals (infermera, terapeuta ocupacional i educadora física esportiva) que busca ajudar aquelles persones que per diversos motius han de tornar aprendre o canviar la manera de fer les activitats de la vida diària, perdre la por a fer segons quines activitats amb la cadira de rodes o el bastó, resoldre dubtes higienicosanitaris, entre d’altres.

Tot l’equip de professionals que conforma el MIFAS Active són tècnics especialistes en l’àmbit de la discapacitat i tot i que el centre està especialitzat en aquest col·lectiu, els serveis s’adrecen també a tot el públic en general.El centre compta amb unes modernes instal·lacions preparades i adaptades per oferir un servei de qualitat i personalitzat.

Més informació i reserves:

MIFAS Active
Carrer Empúries, 31 baixos
17005 Girona
972 64 78 31
609 05 53 61
hola@mifasactive.cat
www.mifasactive.cat

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

16:16