Amb el programa d'ajuts estatals, GAES millora la vida de les persones amb problemes d’audició i dificultats econòmiques

20/03/2024
MIFAS

A través de la seva Àrea Social, GAES ofereix una àmplia varietat de serveis a les persones que compleixin els requisits per a aquest programa d’ajuts.

Durant molts anys, GAES porta a terme un projecte a través de la seva Àrea Social amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes d'audició i dificultats econòmiques. Aquest projecte busca garantir una comunicació plenament satisfactòria per a aquestes persones, facilitant l'accés als audiòfons com a productes de suport.

A través de l'Àrea Social, GAES ofereix una àmplia gamma de serveis als individus que compleixin els requisits per a aquest programa d'ajuts estatals per a audiòfons. Aquests serveis inclouen estudis i revisions auditives gratuïtes, proves d'audiòfons sense compromís, subvencions per a audiòfons de darrera tecnologia i un servei postvenda complet i personalitzat.

Per poder accedir a aquests beneficis, es requereix que la suma dels ingressos de la unitat familiar dividida pel nombre de membres no superi els 850€ per càpita. A més, es valoren individualment les despeses i altres variables.

I com ho pots fer per sol·licitar aquesta ajuda?

  • Via telefònica al telèfon gratuït 900 374 474
  • Contactant a través del següent formulari
  • A través de les treballadores socials de MIFAS al correu electrònic: social@mifas.com

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

21:38