Alumnes del FEDAC Sant Narcís visiten el Centre Ocupacional de Riudellots de la Selva

28/04/2017

Els alumnes de dos Cicles Formatius de l’Escola FEDAC de Sant Narcís de Girona visiten el Centre Ocupacional de Riudellots de la Selva per posar en pràctica els seus coneixements dins del projecte Aprenent Junts.

Ahir, els alumnes dels Cicles Formatius d’Atenció a Persones en Situació de Dependència i també d’Integració Social van visitar el Centre Ocupacional MIFAS de Riudellots de la Selva dins del projecte Aprenent Junts, una iniciativa que té com a objectiu que els alumnes i les persones usuàries del centre s’enriqueixin mútuament. 

Per una banda, els alumnes posen en pràctica els coneixements que han adquirit dins la formació i per altra es realitzen activitats d’estimulació cognitiva amb les persones usuàries del centre a través de diferents sessions i depenent de les seves necessitats i característiques.

El projecte Aprenent junts és una iniciativa de l’Escola FEDAC de Sant Narcís de Girona que consta de quatre sessions. Una xerrada informativa perquè els alumnes coneguin el servei, un intercanvi de cartes entre alumnes i persones usuàries, una trobada informal al Centre Ocupacional i activitats preparades pels alumnes i adreçades a les persones usuàries del centre segons la seves capacitats.