Albert Carbonell, president de Grup MIFAS, assumeix la presidència d’ECOM durant els propers 4 anys

18/05/2022
MIFAS

Juntament amb Bibiana Bendicho com a vicepresidenta, formaran un colideratge que, acompanyat de la resta de Junta, seguiran treballant per assolir la vida independent de les persones amb discapacitat.

El passat divendres 13 de maig, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de la Federació ECOM, en què es va escollir la nova Junta Directiva que dirigirà l’entitat els propers 4 anys.

Albert Carbonell, president de Grup MIFAS i Bibiana Bendicho, presidenta d’ASPID van presentar candidatura conjunta i des del mateix divendres, l’Albert n’assumeix la presidència i la Bibiana la vicepresidència, un colideratge que acompanyat de la resta de Junta seguiran treballant per assolir la vida independent de les persones amb discapacitat dins la comunitat. D’aquesta manera, relleven en aquests càrrecs a Antonio Guillén i Josep Giralt.

El colideratge de l’Albert i la Bibiana, juntament amb la nova Junta Directiva formada per 9 entitats federades i 11 persones, entre elles el tresorer de MIFAS, Artur Altabàs que serà alhora vocal de la Federació ECOM, tindran l’objectiu comú de seguir treballant per assolir la vida independent de les persones amb discapacitat i aconseguir que el Govern de Catalunya aprovi el decret que ha de regular en el territori català l’assistència personal.

Com a federació, la nova Junta pretén fomentar la participació conjunta de les entitats per  assolir un objectiu comú, a més de posicionar la imatge d’ECOM com a referent del sector de la discapacitat física a Catalunya.

Sobre ECOM

ECOM és un moviment associatiu format per 121 entitats de persones amb discapacitat física, orgànica i/o sensorial de tota Espanya, que defensa l’exercici dels drets del col·lectiu per assolir la seva inclusió social i una vida independent.

 

Font de la imatge: ECOM

  • Imatge d'ECOM