Ajuts tècnics que faciliten el procés de vestir-se

14/06/2017

La majoria de les persones amb gran discapacitat o dependència necessiten ajuda a l’hora de vestir-se i desvestir-se, activitat que es realitza cada dia i que pot resultar complexa sense l’ajuda de productes de suport que faciliten tot el procés.

Per ajudar a fer una mica més fàcil la tasca de vestir-se i desvestir-se, es poden fer servir algunes d’aquestes recomanacions com per exemple, usar velcro en comptes de botons, usar roba més ample, usar peces de roba obertes i descartar peces complicades com petos o vestits entre d’altres.

A banda d’aquestes recomanacions i depenent de les capacitats de cada persona, al mercat trobareu també tot tipus de productes que ajuden a vestir-se i desvestir-se de la forma més autònoma possible.

Alguns d’aquests ajuts els trobareu al SIRIUS MIFAS Girona:  calçador de mitges que permet posar-se-les sense incorporar-se, calçador de mitjons, corda botons pensats per aquelles persones que tenen poca destresa i poca coordinació de mans i dits i permet cordar botons amb una sola mà, calçador extra llarg per posar-se les sabates sense incorporar-se, pinces AKTIV pràctiques per a un gran nombre d’activitats de la vida diària, per exemple agafar coses del terra sense ajupir-se, entre d’altres.

Si veniu a visitar-nos, podreu veure aquests aparells, tots ells de demostració, i rebreu assessorament individualitzat de la nostra terapeuta ocupacional, de forma gratuïta.

Centre per a l’Autonomia Personal SIRIUS MIFAS

Gemma Oliver - Terapeuta Ocupacional
Carrer Empúries, 31 baixos
17005 Girona
T. 972 64 78 31

sirius.girona@mifas.cat

Atenció personalitzada amb cita prèvia.

 

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

23:52