Ajuts tècnics per a la higiene i el bany

12/05/2017

Els ajuts tècnics per a la higiene personal i el bany són indispensables per a les persones amb mobilitat reduïda ja que estan especialment dissenyades per facilitar la seva vida diària.

L’objectiu d’aquests ajuts tècnics és que la persona amb mobilitat reduïda sigui el màxim d’autònoma possible i alhora pugui accedir a determinades parts del cos en la que és primordial mantenir una màxima higiene i cura constant per evitar el frec o la irritació.

Al SIRIUS MIFAS Girona hi trobareu tot tipus d’ajuts tant per a la persona amb mobilitat reduïda com per al curador, si és que aquesta necessita el seu suport. Així doncs, trobareu elevadors per al wàter, cadires per a la dutxa per tal que la persona pugui traslladar-se al bany i rentar-se assegut a la mateixa cadira sense haver de transferir-se, tamborets i cadires de dutxa, ajuts per accedir a la banyera i barres de suport.

També trobareu tot tipus d’ajuts específics per a la higiene personal que faciliten aquesta tasca tant a la persona usuària com al curador. Podreu trobar des de pintes amb el mànec llarg amb curvatura i ergonòmic per pentinar-se amb el mínim esforç i una sola mà, raspalls per als peus per evitar ajupir-se, esponges o aplicadors de crema, renta caps per a cadires o persones que estan enllitades, entre d’altres.

Tots els ajuts dels què disposem al nostre SIRIUS són de demostració. Si veniu a visitar-nos, us oferirem assessorament personalitzat gratuït tant al centre com a domicili per valorar cada cas i fer la vida més fàcil a les persones que no tenen autonomia personal i als seus familiars i cuidadors.

Centre per a l’Autonomia Personal SIRIUS MIFAS

Gemma Oliver - Terapeuta Ocupacional
Carrer Empúries, 31 baixos
17005 Girona
T. 972 64 78 31

sirius.girona@mifas.cat

Atenció personalitzada amb cita prèvia.