Ajuda’ns a aconseguir 10.000€ per dur a terme el Programa Respir Familiar a la Casa de les Dunes

01/03/2017

La candidatura que obtingui més vots a través de la pàgina oficial de Bodegas Protos a Facebook, rebrà una aportació de 10.000€ en metàl·lic per fer realitat el seu projecte, ens ajudes?

Vota el nostre a https://apps.facebook.com/brindis-solidario/164 i ajuda’ns a fer possible el nostre somni i el de moltes persones amb discapacitat física i les seves famílies. Amb la teva contribució, el farem realitat!! Gràcies!!

1. Entra al teu compte de Facebook amb el teu usuari i contrassenya
2. Ves a la pàgina de l'Associació MIFAS i vota el nostre projecte

Es tracta d’una iniciativa de Bodegas Protos, a la seva III edició de 'Brindis Solidario', que dóna suport a accions solidàries d’interès general.

Sobre el Programa Respir

Des de Grup MIFAS volem posar en marxa el Programa Respir per oferir un recurs adequat, tant a la persona que té una gran discapacitat com a l’entorn familiar que s’encarrega de cuidar-la.

El nostre objectiu és que la persona pugui gaudir d’una estada en plena natura i realitzar activitats d’oci en un entorn totalment accessible. Al mateix temps, permetre que la família gaudeixi d’uns dies de descans, amb la seguretat de que la persona amb discapacitat estarà atesa adequadament per un equip de professionals experts en atenció assistencial.

El programa es durà a terme en un refugi de muntanya situat al massís del Montgrí, en un espai natural protegit i ubicat a 4 kms de la platja de l’Estartit. Les instal·lacions estan totalment adaptades per a persones amb problemes de mobilitat, amb un entorn exterior accessible per als usuaris en cadira de rodes.