Ahir ens va visitar l’empresa ABLE Human Motion S.L. per provar el seu model d’exosquelet

10/06/2021
MIFAS

ABLE és una ortesis activa per a persones amb lesió medul·lar que els permet aixecar-se de la cadira de rodes i poder caminar.

Ahir, l’empresa ABLE Human Motion S.L. va venir al nostre Centre per a l’Autonomia Personal SÍRIUS MIFAS de Girona per mostrar el seu model d’exosquelet, una ortesis activa que permet que una persona amb una lesió medul·lar pugui aixecar-se de la cadira de rodes i caminar.

L’exosquelet ajuda a pal·liar les complicacions de salut causades per una vida sedentària, alhora que promou la confiança d’un mateix i la seva independència.

Els requisits per poder provar l’exosquelet són: tenir una lesió medul·lar per sota de la C7, tenir força suficient a les extremitats superiors per poder usar un caminador o crosses, tenir un rang de moviment lliure a les extremitats inferiors i, sobretot, tenir costum i control per col·locar-se dret/a, en bipedestació.  

Per tant, es van escollir tres persones candidates que compleixen amb aquests requisits,  i cada persona va provar l’exosquelet durant una hora mentre ABLE realitzava una valoració de les seves característiques. Van poder aixecar-se de la cadira de rodes i caminar!

La finalitat d’aquesta prova ha sigut obtenir més informació sobre l’ús d’exosquelet perquè es pugui millorar el disseny i la seva funcionalitat.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

00:41