Aflorem, cooperativa d’habitatges col·laboratius per a persones amb discapacitat física

28/12/2020
MIFAS

Cada membre de la cooperativa gaudeix del seu habitatge privat i d'amplis espais comunitaris adaptats als desitjos i necessitats del grup, afavorint alhora l'autonomia personal com la integració social.

Aflorem, cooperativa creada per persones amb discapacitat física, ha llançat una iniciativa de cohousing per a persones amb discapacitat. Concretament, ha creat un projecte d’habitatges col·laboratius, a Badalona, com a alternativa per accedir a un habitatge digne, participatiu i a un preu just.

Aflorem té com a objectiu crear un canvi a la societat i aconseguir la màxima autonomia possible de les persones amb discapacitat sense perdre els seus drets, estar al comandament de les seves vides, mantenir-se actives, no ser una càrrega familiar, satisfer les seves necessitats específiques i sobretot no entrar a viure en una residència geriàtrica.

Cada membre de la cooperativa gaudeix del seu habitatge privat i d'amplis espais comunitaris adaptats als desitjos i necessitats del grup, afavorint alhora l'autonomia personal com la integració social. A l'ésser una iniciativa que prescindeix d'intermediaris especulatius, els integrants de la cooperativa gaudeixen d'un espai vital estimulant i fet a mida.

L’edifici comptarà amb les següents prestacions:

- 12 habitatges
- Piscina comunitària
- Sala de fisioteràpia i gimnàs
- Gran sala polivalent
- Cuina i menjador comunitaris
- Gran jardí
- Dues terrasses, solàrium
- Apartament cuidador
- Despatx
- Safareig comunitari
- Aparcament d'escúters
- Trasters individuals

Es pot ser soci resident o soci col·laborador.

El proper 21 de gener, a les 17h, Aflorem organitza una xerrada informativa a través de Zoom. Per inscriure's, cal enviar un mail a info@cohousing.com 


Més informació:

654 638 911
www.aflorem.org
www.cohousinglab.com

Descarrega't el Díptic Informatiu

Informació addicional