Accés de vehicles amb targetes PMR a la zona esportiva de la Devesa

18/04/2018

L’Ajuntament de Girona habilita l’accés a vehicles amb targeta per a persones amb mobilitat reduïda, a la zona esportiva del Parc de la Devesa.

L’Ajuntament ens ha fet arribar la informació on s'especifica que les persones que disposen de la targeta d'aparcament per a PMR poden accedir amb el seu vehicle a la zona esportiva del Parc de la Devesa. En concret, el Servei d’Esports disposa d’un espai per tal que els titulars de les targetes puguin aparcar el seu cotxe.

Per accedir a aquesta zona cal aturar-se davant de la barrera i trucar al telèfon 972 209 354 per a la seva obertura (important tenir-lo apuntat perquè de moment no es troba visible enlloc). Un cop a dins, s'ha de mostrar l’acreditació de mobilitat reduïda.

Tanmateix, aquest espai queda restringit els dimarts i els dissabtes per mercat, i per tant, s’haurà d’aparcar al Camp de Mart.

Des de MIFAS reclamem a l’Ajuntament de Girona que en el mateix punt on hi ha la barrera hi hagi ben visible el telèfon, així com també es publiqui al web del consistori.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

15:16