Accés de vehicles amb targetes PMR a la zona esportiva de la Devesa

18/04/2018

L’Ajuntament de Girona habilita l’accés a vehicles amb targeta per a persones amb mobilitat reduïda, a la zona esportiva del Parc de la Devesa.

L’Ajuntament ens ha fet arribar la informació on s'especifica que les persones que disposen de la targeta d'aparcament per a PMR poden accedir amb el seu vehicle a la zona esportiva del Parc de la Devesa. En concret, el Servei d’Esports disposa d’un espai per tal que els titulars de les targetes puguin aparcar el seu cotxe.

Per accedir a aquesta zona cal aturar-se davant de la barrera i trucar al telèfon 972 209 354 per a la seva obertura (important tenir-lo apuntat perquè de moment no es troba visible enlloc). Un cop a dins, s'ha de mostrar l’acreditació de mobilitat reduïda.

Tanmateix, aquest espai queda restringit els dimarts i els dissabtes per mercat, i per tant, s’haurà d’aparcar al Camp de Mart.

Des de MIFAS reclamem a l’Ajuntament de Girona que en el mateix punt on hi ha la barrera hi hagi ben visible el telèfon, així com també es publiqui al web del consistori.

Comentaris