8 de juny | Jornada d’atletisme amb cadira de rodes i altres jocs sense barreres a Olot

29/05/2018

El dia 8 de juny, un centenar d’alumnes de primària de diverses escoles d’Olot participaran a la jornada inclusiva d’atletisme i altres jocs sense barreres organitzada per MIFAS Garrotxa i l’Institut Municipal d’Esports i Lleure del municipi.

El divendres 8 de juny, l’Associació MIFAS la Garrotxa i l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot organitzen una jornada d’atletisme amb cadira de rodes i altres jocs sense barreres adreçades a nens i nenes dels centres educatius de la ciutat.

En concret, la jornada es celebrarà a les pistes d’atletisme d’Olot i comptarà amb la participació de 100 alumnes de primària de diferents escoles del municipi.  Tots els participants rebran una bossa d’obsequis gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’OlotVálida sin barrerasEscola Municipal d’Expressió, la Coordinadora de Discapacitats de la GarrotxaAigües Sant Aniol i Fruites Mercader.

L’objectiu de la jornada és que nens i nenes aprenguin d’una manera divertida, els valors de la solidaritat, la tolerància, el respecte i l’acceptació de les diferències.