6.000 persones omplen la Copa de Girona en motiu del 40è aniversari de MIFAS

30/09/2019
MIFAS

6.000 persones assisteixen al MIFASFest, a la Copa de Girona, per celebrar els 40 anys de MIFAS.

Divendres 27 de setembre es va celebrar, a la Copa de Girona, l’acte central per commemorar el 40è aniversari de l’Associació MIFAS. 6.000 persones van gaudir dels espectacles que hi havia programats.

L’encarregat de conduir l’acte va ser Fel Faixedas, qui va destacar la importància de la inclusió a la societat de les persones amb discapacitat, principal objectiu del festival.

La programació va començar a les 20h de la tarda amb els Diables de l’Onyar que van fer una cercavila des de Plaça Catalunya i fins a la Copa. Seguidament, van actuar President Xai, de nou els Diables, amb un espectacle de foc i moments després, l’actuació més esperada de la nit, l’Orquestra DiVersiones. Moments abans, Albert Carbonell, president de MIFAS, va dedicar unes paraules al públic i va incidir en el treball que MIFAS fa des de fa quatre dècades per a la inclusió de les persones amb discapacitat i també per conscienciar la societat de que “no importa com siguem, o si caminem o no, l’important és anar fent camí, un camí on hi tinguem cabuda tots i totes

El festival va ser tot un èxit i es va aconseguir l’objectiu marcat per a l’entitat, donar visibilitat a l’entitat i sobretot, al col·lectiu de persones amb discapacitat física, orgànica i sensorial.

La MIFASFest ha rebut el suport econòmic de l’Ajuntament de Girona i de la Diputació de Girona i ha comptat amb el patrocini oficial de les empreses Basedi, Fundació Eurofirms i Rehagirona. A més de la col·laboració de diferents empreses de la demarcació.

Patrocina:

         

 

Col·labora: