28 de setembre | Jornada de Turisme Inclusiu

19/09/2017

El Patronat de Turisme Costa Brava organitza una jornada de Turisme Inclusiu per parlar de l’experiència turística inclusiva des de diferents punts de vista i en la que hi participa com a ponent, Josep Planiol, representant de MIFAS.

El proper 28 de setembre i a l’Espai “la Caixa” de Girona, es celebrarà la jornada de Turisme Inclusiu organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava i amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” i Elsa Integració.

Durant la jornada, es parlarà de l’experiència turística inclusiva des de diferents punts de vista, entre ells, el de Josep Planiol, persona amb mobilitat reduïda i representant de MIFAS. 

PROGRAMA:

10.00h – 10.30h   L’Oferta Turística Inclusiva a casa nostra a càrrec d’en Diego González de Acces Turismo.
10.30h – 11.00h    Viatjar, relats en primera persona a càrrec de Marisol Abella, productora de cine i persona amb diversitat funcional auditiva i Josep Planiol, persona amb mobilitat reduïda i representant de MIFAS.
11.00h – 11.15h   Pausa – cafè
11.15h – 11.45h   Marqueting inbound, com promocionar l’oferta accessible, a càrrec de Julián Montero de Zero Limits

La jornada s’adreça a persones del sector turístic, tant les que tenen contacte directe amb persones amb diversitat funcional com les que gestionen empreses turístiques, ja siguin d’allotjaments, d’activitats o de serveis.

Podeu fer la vostra inscripció a través d’aquest link

  • Fotografia del Patronat de Turisme Costa Brava

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

23:20