26 d’octubre | Presentació del llibre “Sueños en la Mirada”

06/10/2017

El dia 26 d’octubre, a les 19:00h i a la seu de MIFAS de Girona, es farà la presentació del llibre “Sueños en la Mirada”, escrit per diversos autors i editat per donar suport a la investigació sobre els efectes de la Polio i la Síndrome Post Polio.

El llibre és un recull de relats i poesies en què el fil conductor és la polio. Entorn a ella, s’articulen relats curts de diverses temàtiques, com ara la intimitat, fets autobiogràfics, de ficció i poesies.

L’acte de presentació anirà a càrrec de la Sra. Inma Blanco, una de les escriptores del llibre i afectada de Síndrome Postpolio qui parlarà de la seva experiència personal i del Dr. Antoni Turon, metge, neuròleg i afectat de Síndrome Postpolio que aportarà una visió des del punt de vista de la medicina, tractarà la definició, els símptomes, el diagnòstic i el tractament de la Síndrome Postpolio.

L’objectiu principal d’aquest llibre és procurar ingressos per donar suport a la investigació sobre els efectes a llarg termini de la Polio i la Síndrome Postpolio que, tard o d’hora pateixen totes aquelles persones que van patir el virus de la poliomielitis a la infància, i que donat que la malaltia ja no porta cap cas a Espanya des de fa anys, no és una malaltia prioritària per la comunitat científica.

La iniciativa ha estat impulsada per AMAPyP (Asociación Malagueña de Afectados de Polio y Postpolio) i la col·laboració de FEAPET (Federación Española de Asociaciones de Polio y sus efectos tardíos). La publicació ha estat possible gràcies al patrocini de l’empresa FRANKE.

Al final de la presentació, s’obrirà un torn de debat entre els assistents i es podrà comprar el llibre per un import de 16€.

Jornada gratuïta | Les places s’assignaran per odre d’inscripció

Inscriu-te aquí o al 972 41 40 41 (Sara Devesa)


DIA: 26 d'octubre de 2017
HORA: 19h
LLOC: Seu central MIFAS | Rambla Xavier Cugat, 43 baixos | 17007 Girona