16a Edició del Costa Brava Sailing: Un èxit d'inclusió i competició que va omplir de veles el mar d’Empúries

18/03/2024
MIFAS

La XVI edició del Costa Brava Sailing Meeting, que es va celebrar els dies 16 i 17 de març al mar d’Empúries, ha estat un èxit rotund, destacant el seu caràcter inclusiu i transfronterer.

Organitzada pel Club Nàutic L’Escala, per delegació de la Federació Catalana de Vela, aquesta regata de vela lleugera ha estat l'escenari de la primera Copa Catalana de Vela Adaptada de la classe Hansa 303, Gran Premi MIFAS, i del primer Trofeu Catalunya Gran.

Gràcies a la col·laboració de Grup MIFAS, la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, el Patronat de Turisme Costa Brava, la Diputació de Girona, Ports de la Generalitat i l’Ajuntament de L’Escala, aquest esdeveniment ha estat possible.

En aquesta edició, prop de setanta navegants han participat en la regata, gaudint plenament del programa esportiu que ha inclòs sis proves al mar d’Empúries.

Han competit 9 persones participants en la categoria adaptada, 3 de les quals eren de MIFAS; Iván Barroso, Raül Peláez i Manu Heras.

Daniel Llaca, del Real Club Nàutic Gran Canària, ha guanyat la XVI Costa Brava Sailing Meeting – Gran Premi Grup MIFAS en la divisió Hansa 303. Jordi Cargol del CNCB – Club Vela Palamós s'ha endut la I Copa Catalana de Vela Adaptada, i Aina Gelpí del GEN Roses ha aconseguit la victòria femenina de la Copa Catalana.

En la categoria Open, Vicenç Batlle del CN Collioure ha destacat amb quatre proves guanyades.

El podi de la classe infantil Optimist ha vist a Maxime Romero del CN El Balís com a guanyador absolut, seguit de prop per Marc Abara del GEN Roses i Nerea Obeso del CN L’Escala.

L’entrega de trofeus, que es va celebrar diumenge, va comptar amb les intervencions del comodor del Club Nàutic L’Escala Gerard Marín, el president del Grup MIFAS Artur Altabàs, el representant de la lliga Roussillon de la Federació Francesa de Vela Laurent Sagols, el vicepresident de la Federació Catalana de Vela Josep Maria Isern, i l’alcalde de L’Escala Josep Bofill.

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

16:18