14/09 – 18h Presentació del Panoràmic de les Associacions Comarques Gironines

05/09/2017

El 14 de setembre a les 18h es presentarà a Girona l’informe Panoràmic 2016 de les associacions.

Un estudi que neix del teixit associatiu per a tenir un major coneixement propi, per enfortir-se, per donar-se a conèixer al conjunt de la societat i per poder explicar a l'administració la seva capacitat d'incidència i el seu abast.

El Panoràmic sorgeix a partir de les necessitats detectades pel propi teixit associatiu en el Segon Congrés de les Associacions de Barcelona de tenir un major coneixement sobre la pròpia realitat associativa. El projecte ha superat els límits de la ciutat en que va néixer i enguany mostra les dades sobre associacions i entitats del tercer sector després d'un intens treball de camp a tot Catalunya.

La presentació comptarà amb la benvinguda de Marta Casacuberta, directora de Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona. A continuació es presentarà el projecte El Panoràmic i els principals resultats de les comarques gironines per part de Montserrat Morera, presidenta del Consell d’Associacions de Barcelona, entitat que ha impulsat el projecte del Panoràmic, Sílvia Luque, directora de la Fundació Ferrer i Guàrdia i Fidel González, investigador de la Fundació.

Rere la presentació de resultats territorials es durà a terme la taula de reflexió Vertebració del teixit associatiu i la taula rodona Reptes del teixit associatiu, en la que participaran entitats de la demarcació de Girona.

Aforament limitat. Inscripcions: http://bit.ly/ElPanoramicGirona

Per conèixer més sobre el projecte: www.elpanoramic.org


DIA:14 de setembre
HORA: 18h
LLOC: Sala Auditori de la Generalitat Josep Irla | Plaça Pompeu Fabra, 1, 17002 Girona

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

20:20