10 joves comencen a treballar a Grup MIFAS gràcies al programa de Garantia Juvenil

31/10/2018

Aquest mes d’octubre, deu joves beneficiaris del programa Garantia Juvenil s’han incorporat a la plantilla de treballadors del Grup MIFAS mitjançant un contracte de pràctiques de 6 mesos.

El Servei d’Ocupació de Catalunya ha atorgat al Grup MIFAS una subvenció de 110.000€ per a la contractació de 10 joves en el marc d’una subvenció destinada a incentivar l’ocupació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil

Aquest matí, Albert Carbonell, president del Grup MIFAS, ha donat la benvinguda als 10 joves contractats que tindran un contracte per un període de 6 mesos a jornada completa que va des del mes d’octubre fins a l’abril de 2019. Tots els joves tindran un referent que els assessorarà i els farà seguiment i disposaran també d’un pla de treball adequat a la seva formació.

Les persones contractades tindran el seu lloc de treball en diferents serveis i àrees de l’entitat: a la seu central de Girona hi haurà un psicòleg orientador al Servei d’Orientació Laboral; un treballador social al Servei d’Atenció i Suport a la persona amb discapacitat; un tècnic informàtic al Departament d’Informàtica i dos auxiliars administratius, un per al Departament de Recursos Humans i un pel Departament d’Administració. Pel que fa als centres assistencials, hi haurà un curador i un dinamitzador per a la Residència Assistida;  un auxiliar d’atenció a la dependència per al Centre Ocupacional de Riudellots de la Selva; un integrador social pel Centre de Dia Pere Llonch de Vilafant i un tècnic de manteniment per fer suport a tasques de manteniment del grup.

Pel que fa als estudis, del totals dels 10 joves, 4 tenen titulació universitària, 2 un cicle de grau superior i 4 un cicle de grau mig.

Aquest és el tercer any que MIFAS és beneficiària del programa.  Durant els exercicis 2016 i 2017 del total de 18 joves contractats, 6 van quedar-se en plantilla un cop finalitzat el programa i a dia d’avui 5 d’ells continuen treballant a l’entitat.

La Garantia Juvenil és una iniciativa europea que té com a objectiu facilitar l’accés dels joves al mercat laboral, després d’acabar els seus estudis o quedar-se sense feina. El programa rep el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil per a joves d’entre 16 i menors de 30 anys.