Tira't a la piscina! (Girona)

0

Descripció
A algunes persones que vivim a la residència MIFAS ens encanta anar a la piscina, a fer esport, relaxar-nos, divertir-nos... Necessitem diferents tipus de suport per poder-hi anar: pel desplaçament pel carrer, organitzar-nos al vestuari, ajuda en el vestir i a vegades també dins la piscina. D’entada res complicat però si important per nosaltres. Et tires a la piscina amb nosaltres? No pateixis que hi ha aigua i sempre ens ho passem molt bé! Quan sortim de la piscina anem a fer el toc, convidem nosaltres! Una de els persones que viu a MIFAS serà la teva amfitriona, t’ensenyarà la casa, et presentarà a tothom que hi viu i que hi treballa i d’altres activitats. També serà la persona amb qui vagis comentant el teu calendari conjuntament amb la persona que acompanyis. Una de les persones que treballen a la residència serà la teva referent, ens ajudarà i acompanyarà sempre amb el que faci falta i ens resoldrà qualsevol dubte que tinguem. Dimecres i/o divendres de 10h a 12:30h

Descripció de les tasques a realitzar per l'estudiant
Gaudir de la piscina conjuntament amb un grup de persones amb discapacitat acompanyant en el trajecte i dins la piscina. Tasques de suport en la mobilitat, vestuari i dins la piscina a persones amb discapacitat acostumades a anar a la piscina i gaudir-ne en grup. Sortint de la piscina sovint es gaudeix d'un refrigeri on hi estàs convidada!

Perfil de l'estudiant
Qualsevol persona amb ganes de compartir un espai de lleure amb persones que pateixen els efectes de la discriminació i les barreres a la participació (físiques, socials, administratives) pel fet d'ostentar una diferència i tenir una discapacitat i/o dependència reconegudes. Els perfils professionals vinculats a la residència MIFAS són de l'àmbit social i sanitari.

 

Àmbit: Discapacitat

Tipus: Activitat

Lloc: Plaça d'Empúries, 1 - Centre Residencial MIFAS

Municipi: Girona

Horari: dimecres i/o divendres de 10h a 12:30h

Entitat: Associació MIFAS

Inici període inscripció: 9/10/2023

Fi període inscripció: 1/5/2024

Places lliures: 1

Grup Mifas

En línia

Grup Mifas

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres, amb què podem ajudar-te?

21:17