Des de finals de 2017,  MIFAS  ha incorporat un nou esport adaptat a la seva Secció Esportiva. Es tracta del pàdel adaptat, un esport que pot practicar gairebé tothom. Només cal tenir prou força per impulsar-se amb els braços. És dinàmic, divertit i molt fàcil d’aprendre i practicar.  A més, és un esport inclusiu, es pot jugar conjuntament amb persones sense cap tipus de diversitat funcional.

Millora la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda, tant des del punt de vista físic, exercitant un hàbit saludable com és l’esport, així com també la vessant social i intel·lectual de la persona, al ser un esport que per força ha de ser jugat en companyia.

El Pàdel de MIFAS entrena els dimarts de 10:30h a 13:00h a les instal·lacions de Pàdel Indoor Begur, que ens cedeix les seves pistes sense cost. És a dir, venir a provar i jugar és gratis!

 

Quin equip necessito?

El pàdel es juga amb cadira de rodes esportiva però, es pot jugar temporalment amb la cadira de carrer  prenent certes precaucions.  A més, per provar si t’agrada, te’n podem prestar una d’esportiva ocasionalment. El Pàdel Indoor Begur cedeix la pala per jugar.

Més informació i inscripcions:

Artur Altabàs
626 55 46 72