Boccia

La Boccia és un esport paralímpic, similar a la petanca practicat per a persones amb discapacitat usuàries de cadira de rodes, de forma individual o per equips. Els participants han de llançar sis boles de cuir procurant que quedin situades com més a prop millor d’un bolig que serveix de referència.

A la Secció Esportiva del Grup MIFAS comptem amb la figura de Vasile Agache, soci de l’entitat que es va iniciar en la boccia l’any 2005 formant part de la Selecció Catalana i aconseguint la victòria en l’Open d’Espanya de l’any 2012. Ha sigut campió del Torneig Internacional de Boccia celebrat a Cornellà l’any 2013 i també campió a les proves individual i per parelles en l’Open Internacional de Polònia, representant a Espanya.

També va aconseguir el 2n lloc en la prova individual en el Campionat d’Espanya per a clubs de Boccia 2013. L’any 2014, ha estat convocat i ha participat en les concentracions de seguiment de la Selecció Espanyola, celebrades a Elx i al CAR de Sant Cugat, i seguirà participant en les properes actuacions de la Selecció, a fi de poder representar Espanya en els diferents Campionats Internacionals.