FES UN DONATIU

Gràcies a la teva aportació, podrem posar en marxa i mantenir projectes que ajudin a la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat física.

Recorda que pots desgravar part de l’import donat a la teva declaració de la renta. Si ho desitges, t’enviarem un certificat de donació. En cas afirmatiu, t'informem que les teves dades seran tractades pel Grup MIFAS segons la normativa vigent de protecció de dades personals i s’usaran únicament per emetre el certificat de la corresponent donació. Trobaràs tota la informació sobre la nostra política de protecció de dades a la nostra web https://www.mifas.cat/ca/politica-de-privacitat/.

Si vols el certificat de donació, omple el següent formulari.

L’informem que Grup MIFAS compleix la normativa sobre Prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme establertes a la Llei 10/2010 i que el seu encàrrec està o pot estar fora de l’àmbit del secret professional. Així doncs, en el cas que les autoritats financeres (SEPBLAC, Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries), requereixin informació sobre les dades obtingudes del client o l’encàrrec efectuat, s’està obligat a facilitar-lo.