;

Gràcies a la teva aportació, podrem posar en marxa i mantenir projectes que ajudin a la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat física.

COM M'AFECTA FER UNA DONACIÓ

CERTIFICAT DE DONACIÓ: Si ho desitges, t’enviarem un certificat de donació. En cas afirmatiu, t'informem que les teves dades seran tractades pel Grup MIFAS segons la normativa vigent de protecció de dades personals i s’usaran únicament per emetre el certificat de la corresponent donació. Trobaràs tota la informació sobre la nostra política de protecció de dades a la nostra web https://www.mifas.cat/ca/politica-de-privacitat/.

Si vols el certificat de donació, omple el següent formulari.

L’informem que Grup MIFAS compleix la normativa sobre Prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme establertes a la Llei 10/2010 i que el seu encàrrec està o pot estar fora de l’àmbit del secret professional. Així doncs, en el cas que les autoritats financeres (SEPBLAC, Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries), requereixin informació sobre les dades obtingudes del client o l’encàrrec efectuat, s’està obligat a facilitar-lo.