Amb el teu donatiu contribueixes al conjunt de serveis i activitats que realitzem per fomentar la integració social i laboral de les persones amb discapacitat física de la demarcació de Girona. 

Per fer el teu donatiu, fes un ingrés o una transferència al número de compte de “la Caixa” ES34.2100.8133.1822.0010.4072

Recorda que pots desgravar part de l’import donat a la teva declaració de la renta. Si ho desitges, t’enviarem un certificat de donació. En cas afirmatiu,  t'informem que les teves dades seran incorporades als fitxers de titularitat de Grup MIFAS i es tractaran segons la normativa de protecció de dades personals i s’usaran únicament per emetre el certificat de la corresponent donació. Grup MIFAS es compromet a no utilitzar aquesta informació per a d'altres finalitats ni cedir-la a tercers. Segons la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, pots exercir els drets d’accés, rectificació i cancel·lació a través del correu mifas@mifas.com o per escrit a Grup MIFAS, Rambla Xavier Cugat, 43, 17007 Girona.

L’informem que Grup MIFAS compleix la normativa sobre Prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme establertes a la Llei 10/2010 i que el seu encàrrec està o pot estar fora de l’àmbit del secret professional. Així doncs, en el cas que les autoritats financeres (SEPBLAC, Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries), requereixin informació sobre les dades obtingudes del client o l’encàrrec efectuat, s’està obligat a facilitar-lo.