Amb el teu donatiu contribueixes al conjunt de serveis i activitats que realitzem per fomentar la integració social i laboral de les persones amb discapacitat física de la demarcació de Girona. 

Per fer el teu donatiu, fes un ingrés o una transferència al número de compte de “la Caixa” ES34.2100.8133.1822.0010.4072

Recorda que pots desgravar part de l’import donat a la teva declaració de la renta. Si ho desitges, t’enviarem un certificat de donació. En cas afirmatiu,  t'informem que les teves dades seran tractades pel Grup MIFAS segons la normativa vigent de protecció de dades personals i s’usaran únicament per emetre el certificat de la corresponent donació. Trobaràs tota la informació  sobre la nostra política de protecció de dades a la nostra web https://www.mifas.cat/ca/politica-de-privacitat/.

L’informem que Grup MIFAS compleix la normativa sobre Prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme establertes a la Llei 10/2010 i que el seu encàrrec està o pot estar fora de l’àmbit del secret professional. Així doncs, en el cas que les autoritats financeres (SEPBLAC, Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries), requereixin informació sobre les dades obtingudes del client o l’encàrrec efectuat, s’està obligat a facilitar-lo.