Els nostres serveis d’Atenció Residencial s’adrecen a persones de 18 a 65 anysamb reconeixement de discapacitat i barem de dependència, en règim permanent, els 365 dies de l’any, les 24 hores del dia.

Un equip multidisciplinari de professionals dissenya i segueix programes específics d’intervenció adaptats a cada persona d’acord amb el seu nivell de dependència i tenint en compte el seu entorn amb l’objectiu d’aconseguir la seva plena integració i normalització social.

Tots els serveis d’atenció residencial disposen dels serveis generals necessaris per atendre els residents amb plenes garanties de qualitat: buga­deria, cuina pròpia, atenció sanitària, dinamització sociocultural, fisioteràpia, servei de manteniment i repara­cions, i neteja.

Així mateix, vetllem per a què les persones que hi conviuen mantinguin un alt grau d’integració a la comunitat. És per això que els serveis d’atenció residencial estan pensats com a serveis de portes obertes en què els usuaris poden entrar i sortir tal i com ho farien al seu propi domicili.

Més informació:

 

CONTACTE

Núria Soler - Directora
nsoler@mifas.cat 

Atenció Residencial
Plaça Empúries, 1
17005 · Girona
972 40 71 00