SUMA'T 2024 | Com pots ajudar a la nostra entitat?

Per què fer un donatiu?

Gràcies a la teva aportació, podrem posar en marxa i mantenir projectes que ajudin a la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat física.

A més, les aportacions superiors a 50€ vénen amb un pack d'agraïment de productes fet per persones amb discapacitat del centre de dia Pere Llonch de Vilafant, un dels projectes MIFAS que es beneficia de les aportacions.

Com puc fer la meva aportació?

BIZUM

Des de l'APP del teu banc, selecciona l'opció de donar a la nostra entitat i tria l'import. CODI: 02433 i omple el formulari que trobaràs en aquest apartat web.

TRANSFERÈNCIA

Fes un ingrés o una transferència al nostre número de compte.

"La Caixa" ES34 2100 8133 1822 0010 4072

DOMICILIACIÓ

Omple el formulari SEPA.

Vull sumar! Vull fer un donatiu

Quan facis el teu donatiu, rebràs per correu postal, el Carnet Amic 2024 com a justificació simbòlica de la teva aportació.

CERTIFICAT DE DONACIÓ: Si ho desitges, t’enviarem un certificat de donació. En cas afirmatiu, t'informem que les teves dades seran tractades pel Grup MIFAS segons la normativa vigent de protecció de dades personals i s’usaran únicament per emetre el certificat de la corresponent donació. Trobaràs tota la informació sobre la nostra política de protecció de dades a la nostra web https://www.mifas.cat/ca/politica-de-privacitat/.

L’informem que Grup MIFAS compleix la normativa sobre Prevenció de blanqueig de capitals i finançament del terrorisme establertes a la Llei 10/2010 i que el seu encàrrec està o pot estar fora de l’àmbit del secret professional. Així doncs, en el cas que les autoritats financeres (SEPBLAC, Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries), requereixin informació sobre les dades obtingudes del client o l’encàrrec efectuat, s’està obligat a facilitar-lo.