El servei d’Atenció Psicològica és un servei d'assessorament confidencial i gratuït destinat a les persones amb discapacitat física que té com a objectiu explorar els recursos de la pròpia persona per aconseguir el seu benestar emocional.

Atenem a persones adultes i sòcies de MIFAS de manera individualitzada i totalment confidencial. La nostra psicòloga és especialista en l’àmbit de la discapacitat i fa intervenció amb la persona demandant del servei, els seus familiars i curadors/es.

Apliquem la Teràpia Breu, un model de psicologia centrat en buscar solucions de la manera més ràpida, eficaç i pràctica. Es centra en tractar la dificultat que exposa la persona com a causa del seu conflicte “aquí i ara”.

A més d’identificar els problemes actuals, es tracta d’explorar els recursos dels que disposa la persona i potenciar les seves habilitats per arribar a aconseguir el seu benestar emocional.

És una intervenció breu i focal que té la finalitat d'extingir els problemes presentats per la persona i ajuda a elaborar una reestructuració de la realitat per afrontar-la amb els recursos propis.

Atencions limitades.

Els nostres punts d'actuació

Aida Mundo
972 64 78 31
amundo@mifas.cat