Oferim conferències motivacionals a les empreses, amb l'objectiu d'aconseguir millorar el compromís dels seus treballadors i treballadores i augmentar la seva productivitat. 

En les conferències, en Manu Heras explica la seva experiència personal i comparteix amb el públic la seva capacitat de resiliència, persistència i com ha anat superant i creixent com a persona.


Resiliència, perseverança, prejudicis, emprenadoria i gestió del canvi, són algunes de les temàtiques de les seves conferències!


Sobre en Manu:

En Manu Heras és soci de MIFAS i fa més de 15 anys que està vinculat a l’entitat. Un accident de motocicleta quan tenia només 18 anys l'obliga a anar en cadira de rodes.

Va aprendre a conviure amb la seva discapacitat. Amb un esperit de superació admirable, ha viatjat per tot el món d’on ha extret un munt d’experiències i vivències personals que l’han convertit en un exemple de superació i un referent de positivisme.

 * MILLORA DE LA PRODUCTIVITAT

Aconsegueix més compromís dels treballadors de l'empresa. Augmentarà la seva motivació, se sentiran part de l'empresa i incrementaran la seva productivitat i competitivitat.

 

Ets una empresa 
compromesa amb la RSC? 

* MILLORA DE LA REPUTACIÓ I LA IMATGE CORPORATIVA

Les accions de RSC beneficien la imatge, la reputació i la credibilitat de l'empresa. També afegeix valor a les seves activitats, provocant una bona valoració de la marca.

Fes accions a la teva empresa 
que generin impactes tant als  treballadors
com als clients, com al teu entorn

* FIDELITZA EL CLIENT

Els clients valoren molt positivament els esforços per dur a terme les seves activitats respectant les normes ambientals, econòmiques i, en aquest cas, socials.

 

 

Vols contractar una conferència?

Demana pressupost:

972 41 40 41
650 09 36 34 (whatsapp)
mifas@mifas.com