La vulnerabilitat del nostre cos

La vulnerabilitat del nostre cos, un projecte impulsat per una educadora y una integradora social del Centre Ocupacional de Riudellots de la Selva.

L'objectiu és sensibilitzar els més joves de com la vida pot canviar d’un dia per l’altre. Parlar de com les drogues, l’alcohol, la velocitat o una malaltia poden arribar a afectar el nostre cos.

A les nostres sessions, ens acompanyen persones amb discapacitat i usuàries del nostre centre, que expliquen en primera persona, què els ha passat i com viuen el seu dia a dia.

Les sessions estàn disponibles per alumnes de 4t d'ESO, 1r i 2n de Batxillerat de centres educatius de la demarcació de Girona i de forma GRATUÏTA.

 

CONTACTE

Rafik Ed-Dahbi
rafik@mifas.com

 

QUÈ INCLOU CADA SESSIÓ?

PRESENTACIÓ

JOC D'ENDEVINALLES

XERRADA DIVIDIDA EN 2 BLOCS

DURADA I HORARI

Expliquem que som una educadora y una integradora social del Centre Ocupacional de Riudellots de la Selva, amb les persones usuàries del centre, totes elles amb discapacitat física.

Consta d’un vídeo on la persona amb discapacitat n’és la protagonista i fotos de quan aquesta era jove. Els alumnes han d’esbrinar de quina persona es tracta.

Vaig jugar: conseqüències d’actes voluntaris. És a dir, un mateix és el responsable del que li ha passat.

No vaig jugar:  situacions en què un mateix no és el responsable del que li ha passat.

La durada d’aquesta activitat és d’una hora i 30 minuts.

De 11:00h a 12:30h aproximadament (l'horari es pot ajustar).